Groepen

Van groepsarrangement tot pizzaworkshop, bekijk de mogelijkheden.

Groepen en partijen

Heeft u een verjaardagsfeest, bedrijfsborrels, kraamfeest of iets anders te vieren?

Gusto Di Italb heeft speciale arrangementen en workshops voor groepen en partijen van 8 tot 40 personen. Voor groepen tot 30 personen staat de hele bovenste verdieping tot uw beschikking. Voor grotere aantallen is het mogelijk om de hele zaak tot uw beschikking te stellen.

De arrangementen beginnen bij 2 uur. U kunt dit opwaarderen met bijvoorbeeld ongelimiteerd drank en fingerfood. Overleg met ons over de mogelijkheden!

Arrangementen

Voor gezelschappen van 8 tot 40 personen stellen we in overleg een speciaal 3 of 4-gangen menu voor u op. Een diner met pizza, vis, vlees of vegetarisch, alles is mogelijk. Vanzelfsprekend houden we rekening met allergieën en diëten die bij reservering aan ons zijn doorgegeven.

Pizzaworkshop

Een gezellige middag en bij een echte pizza-bakker in de leer? Dat kan! Bij dit arrangement, speciaal voor kinderfeestjes, leren kinderen hoe ze hun eigen pizza kunnen maken. Vanaf het maken van het deeg tot aan de pizza op hun bord krijgen. Het is dan smikkelen geblazen om je echte, eigen-gemaakte pizza met vriendjes en vriendinnetjes op te eten.

Deze workshop inclusief pizza en één drankje kost € 20,00 per kind.
Opwaarderen met extra’s zoals een toetje (ijs) kan voor € 2,50 p.p.
Minimaal 10 kinderen, maximaal 25 kinderen. Minimum leeftijd 6 jaar.

Wilt u deze workshop met een groep volwassenen volgen? Dat kan ook!
Neem contact met ons op om de details te bespreken.

De Italiaanse keuken

Bij Italiaans restaurant Gusto di Italb vieren we de echte Italiaanse keuken. Heerlijke pasta’s, salades met vooral veel verse groenten! Iedere dag wordt de vis VERS geleverd en de pasta’s echt huisgemaakt. Een heerlijke avond uit, met een grote selectie aan kwaliteit wijn om de Italiaanse sfeer compleet te maken.

Bruscheta bij Italiaans restaurant Gusto Di ItALB in Den Haag

Italiaans restaurant Gusto Di Italb ligt in de Haagse wijk Gooland tegenover de Plas van Reef en bioscoop Euroscoop.  Tramlijn 30 stopt voor de deur en station Den Haag Ypenburg is op loopafstand. Per auto zijn we bereikbaar via de A12, afslag 5 Nootdorp.

Italiaans Restaurant Gusto Di Italb

Brigantijnlaan 9
2496 ZR Den Haag

Openingstijden

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 – 21:30
Woensdag 16:00 – 21:30
Donderdag 16:00 – 21:30
Vrijdag 16:00 – 21:30
Zaterdag 16:00 – 21:30
Zondag 16:00 – 21:30

De keuken sluit om 21:30 uur.
Op maandag op afspraak geopend.

Pin It on Pinterest

Share This